TRANSFER PARIS BEAUVAIS PROGRAMAȚI AEROPORTUL

Aterizați sau plecați din Beauvais Airport?

Autobuzul Beauvais Paris vă oferă confortul de a vă deplasa între aeroportul Beauvais și Paris, cu ajutorul unei călătorii directe.
Planificările lor sunt coordonate în funcție de sosirile și plecările zborurilor Ryanair

Autobuzele pleacă din aeroportul Beauvais către Paris, după 20 de minute de la aterizare. Autobuzele care pleacă din Paris către Aeroportul Beauvais pleacă, în funcție de companie, cu 3 sau 4 ore înainte de ora de decolare a fiecărui zbor. BusBeauvaisParis, împreună cu aeropureto Beauvias, vă asigură că există întotdeauna spațiu disponibil pentru toți pasagerii fiecărui zbor, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea locului. În mod similar, nu trebuie să vă faceți griji dacă zborul dumneavoastră are întârziere, deoarece autobuzele așteaptă până când fiecare avion pleacă.

Plecare din centrul Parisului către aeroportul din Beauvais:

Direct bus with daily departures from the centre of Paris- Port of Maillot till the airport of BeauvaiAutobuzul direct, cu plecări zilnice din centrul Parisului- Portul Maillot până la aeroportul din Beauvais. Pentru zborurile Ryanair, Blue Air, Volotea și Wizz, autobuzul pleacă cu 3 ore înainte de fiecare zbor. Pentru zborurile Air Moldova, acesta pleacă cu 4 ore înainte de fiecare zbor.

Plecări de la aeroportul din Beauvais spre Paris:

Autobuzele directe, cu plecări zilnice de la aeroportul Beauvais către centrul Parisului. Plecarea este condișionată de sosirea fiecărui zbor, astfel aceasta va fi după 20 de minute de la aterizare, această rută repretându-se odată cu primului zbor până la sfârșitul zilei.

Oprirea autobuzului la Paris Center

Oprirea autobuzului la Aeroportul din Beauvais