Centru de asistență

Contactați-ne mai rapid din Centrul nostru de asistență.
Luați un minut pentru a citi întrebările noastre frecvente, multe dintre îndoielile dvs. sunt deja rezolvate.

întrebări frecvente

Plăţile

Am efectuat achiziția o plată, dar nu am primit biletele pe e-mailul meu

În cele mai multe cazuri, a fost introdus un e-mail eronat în timpul procesului de cumpărare. Putem rezolva acest lucru. Vă rugăm să contactați sau să susțineți Centrul de Cumpărare INCIDENT și să ne spuneți toate informațiile care ne ajută să localizăm achiziția:

 • Nume utilizat în procesul de cumpărare.
 • e-mail utilizat în procesul de achiziție.
 • Numar de telefon.
 • Ziua de cumpărare.
 • Zile de utilizare.
 • Cumpărare făcută (numărul de bilete pentru adulți / copii și dacă au fost dus sau dus-întors).
 • Doar bilete de autobuz sau autobuze + pachete speciale.
 • Tipul de plată (card de credit, Stripe sau PayPal).
 • 4 ultime cifre ale cardului dvs. de credit (sau e-mailul utilizatorului Paypal pentru plata PayPal).

Vom verifica purchsae, vom localiza biletele și vă vom trimite din nou biletele la e-mailul corect. Vă rugăm, nu faceți o achiziție nouă.

Cum pot plăti biletele?

Recomandăm plata cu cardul de credit (Visa, Mastercard …). De asemenea, acceptăm plăți cu PayPal sau Stripe, în acest caz, clientul este responsabil cu comisionul de cumpărare al acestor platforme, suma corespunzătoare este indicată în formularul sumar al achiziției din pagina de plată.

Rezervare și bilete

Am cumpărat un bilet dus-întors, dar am primit un singur bilet!

Da, este corect, pentru cumpărăturile dus-întors este trimis un singur bilet pentru fiecare pasager (dacă ați cumpărat 4 bilete pentru adulți trebuie să primiți 4 bilete) care trebuie utilizate atât pentru călătoria dus-întors. Dacă nu ați primit acest număr de bilete, contactați Centrul nostru de asistență (incident de achiziție)

Am făcut o greșeală în rezervarea mea și vreau să anulez achiziția.

Datorită politicii de cumpărare a aeroportului, biletele nu sunt rambursabile.

Cu toate acestea, biletul este deschis și are o valabilitate de 1 an de la data cumpărării, dacă zborul pe care intenționați să îl luați a fost anulat sau ați modificat datele călătoriei dvs., îl puteți folosi în perioada de valabilitate de 1 an.

Ce se întâmplă dacă nu primesc autobuzul pentru zborul meu?

Biletele sunt valabile 1 an și nu sunt nominalizate. Fără număr de scaun. De obicei, puteți obține orice autobuz la fiecare 20-40 de minute după aterizarea zborului. Vă rugăm să consultați tabelul programului pentru ziua dvs. de zbor.

Link-ul de descărcare nu funcționează!

Dacă linkul de descărcare a biletelor nu funcționează, așteptați 30 de minute și încercați din nou să le descărcați din nou. Uneori, din cauza supraîncărcării comenzilor, există o ușoară întârziere în generarea de bilete.

Dacă după 30 de minute nu ați putut descărca biletele sau aveți nevoie de ele urgent, vă rugăm să ne contactați și vă vom trimite biletele cât mai curând posibil, odată ce localizăm achiziția. Vă rugăm să nu faceți din nou o achiziție.

Contactați Centrul nostru de asistență (Incidența de cumpărare) indicând codul de rezervare pe care îl veți găsi în e-mail. Vom rezolva eroarea și vă vom trimite din nou biletele cât mai curând posibil.

Dacă achiziția dvs. a fost făcută acum mai mult de 30 de zile, rețineți că link-urile de descărcare pot fi șterse de pe serverele noastre 30 de zile mai târziu de la generarea lor. Pentru a evita neplăcerile, descărcați biletele și păstrați-le într-o locație sigură și ușor de localizat (de exemplu, descărcați-le și trimiteți-le singur ca atașament la e-mailul dvs.) până la utilizare.

Sugestii și sfaturi

Pot folosi biletele de pe smartphone sau trebuie să fiu tipărit?

Biletele pot fi utilizate pentru ambele moduri:

 • materiale tipărite
 • SmartPhone

În orice caz, mergeți direct la autobuz, șoferul va scana codul QR care apare pe biletul dvs. Nu este necesar să parcurgi casa de bilete a aeroportului. Dacă biletele dvs. sunt dus-întors, folosiți aceleași bilete pentru călătoria de întoarcere

Trebuie să știu exact orele de plecare ale autobuzelor

Vă rugăm, consultați secțiunea noastră PROGRAME

Cu cât timp în avans ar trebui să iau autobuzul pentru călătoria de la Port Maillot la Beauvais?

Vă recomandăm să stați cu 4 ore în avans înainte de plecare (Air Moldova 5 ore). Calatoria calatoriei este de 1h15 minute aprox. cu condiții optime de trafic.

Cât durează călătoria cu autobuzul?

Durata călătoriei este de obicei de 1 oră 15 minute

Cumpăr biletele. Ce ar trebui să fac în aeroport?

După ce părăsiți terminalul, mergeți direct la autobuz și arătați biletele șoferului (tipărite sau pe smartphone). Nu trebuie să faci coadă la box office.

Dacă ați cumpărat bilete dus-întors, trebuie să utilizați aceleași bilete pentru ambele rute. Dacă sunteți informați că aceste bilete sunt de o singură utilizare, vă rugăm să vă asigurați că șoferul scanează biletele pentru a verifica dacă acestea sunt corecte.

Recomandari de calatorie

Bagaj pierdut în autobuz sau aeroport

Declarațiile de bagaj pierdut se fac la sosirea la aeroport la serviciul nostru de bagaje.
Serviciul de bagaje este disponibil pentru a vă ajuta. Nu ezitați să contactați serviciul direct pentru orice întrebare:

email: bagages(at)aeroportbeauvais(dot)com
telefon: +33 (0)3 44 11 46 00 (€0.45/minute din Franța, TVA inclus)

Securitatea bagajelor

Pentru siguranța tuturor, vă reamintim să nu lăsați niciodată bagajul nesupravegheat. Notificați-ne orice bagaj sau pachet suspect sau abandonat.

Nu acceptați nici un bagaj de la străini.

Termeni si conditii

Vă rugăm, citiți Termenii si conditiile noastre

Cookie-uri și politica de confidențialitate

Vă rugăm să citiți cookie-urile și politica de confidențialitate